2022 Balcony Vegetable Planting Report

2022 Balcony Vegetable Planting Report

Onlangs is het "2022 Balcony Vegetable Planting Report" uitgebracht door Taobao Tmall. Uit het rapport blijkt dat in het eerste kwartaal van 2022 de verkoop van verschillende groentezaden op het Taobao Tmall-platform jaar op jaar is gestegen en dat het aantal kopers van zaden gedurende drie opeenvolgende jaren met meer dan 100% is gestegen. Door de populariteit van het groenten telen thuis op het balkon is een nieuwe markt van tientallen miljarden ontstaan. Qua inkoopsteden behoren Shanghai, Dongguan, Peking, Suzhou en Guangzhou tot de top 5 steden voor balkongroenteteelt. In termen van inkoopgroepen zijn post-85's en post-95's de belangrijkste kracht geworden.

De "plantkern" gelanceerd door Shandong Cailian Agricultural Technology Co., Ltd. is een product dat zeer geschikt is voor balkonbeplanting. Het bevat zaden, trays, stofdichte matten, driedelige sets gereedschappen, meststoffen, enz., Die kunnen worden afgestemd op verschillende behoeften van de klant. Het wordt door klanten verwelkomd vanwege de eenvoudige aanplant, hoge opbrengst en groene milieubescherming.

Als buitenlands bedrijf veredelt Pan American Seeds, een dochteronderneming van Bayer, al ongeveer 10 jaar plantaardige producten en heeft een speciaal kweekteam opgezet om zich te concentreren op de richtingen die geschikt zijn voor kleine ruimtebeplanting, goede smaak en nieuwe en een bijzonder uiterlijk, zoals "met de hand geplukt”(庭院蔬菜)en "Mini Kitchen”(迷你厨房).

Duitsland Benelli Seed Co., Ltd. heeft ook het onderzoek en de ontwikkeling van zaden voor ‘huishoudelijke’ groenten en fruit versterkt. Het paradepaardje van Benelli, Begonia, is niet alleen een bloem met een hoge sierwaarde, maar ook zijn de bloemblaadjes eetbaar, wat zeer geschikt is voor balkonbeplanting. Benelli heeft in het beginstadium veel onderzoek gedaan naar welke vitamines en voedingsstoffen veel bloemen bevatten en welke gerechten in combinatie daarmee het beste smaken. Er zijn tot nu toe honderden recepten onderzocht. Tegelijkertijd werkten ze ook samen met veredelaars om de teelt van sierpaprika's, komkommers, tomaten en andere huishoudelijke groenterassen, die in de toekomst op de Chinese markt geïntroduceerd zullen worden, te versterken. Lees meer.