Horti China Nieuwsbrief: Hema Fresh blijft investeren in Shanghai, digitalisering en koolstofvermindering in de landbouw, National (Yangling) Crop Resources Transit and Isolation Base officieel geopend en de Shanghai Flower Harbor Tulip Show

Welkom bij de Horti China Nieuwsbrief!

Hier berichten wij over de laatste ontwikkelingen uit de Chinese land- en tuinbouwsector.

Hema Fresh, eigendom van Alibaba Group, blijft investeren in de bouw van een internationaal winkelcentrum, waarbij de focus ligt op kwaliteitsverbetering, differentiatie en lage prijzen van hoogwaardige (vers)producten.

Op de 11e bijeenkomst van het Beijing Factory Engineering Technology Research Center werd besproken hoe digitalisering en uitstootvermindering de ontwikkeling van de landbouw kunnen bevorderen in hoogwaardige kasprojecten.

De National (Yangling) Crop Resources Transit and Isolation Base is geopend en zal de isolatie- en quarantainefunctie van het Yangling-gebied van de Shaanxi Free Trade Pilot Zone versterken.

De Shanghai Flower Harbor Tulip Show is op 25 maart 2023 geopend met het thema "Flowers Make Life Better".

Heeft u zich al ingeschreven voor het Seminar Zakendoen in China post-Covid op 6 april? Dat kan nog! Ga snel naar de website van RVO (via onderstaande button). Let op, het aantal plaatsen is beperkt.