Horti China Nieuwsbrief: Hema Fresh breidt bezorgservice uit, Alibaba investeert in Bo Ruidi Seed Industry, Aalt Dijkhuizen aangenomen als internationaal strategisch adviseur van de Dabeinong Group uit Beijing en seminar Post Covid-19 Zakendoen in China

In deze editie bespreken we de laatste ontwikkelingen in de Chinese tuinbouwsector.

Allereerst hebben we nieuws over Hema Fresh, die zijn bezorgservice in het hele land wil uitbreiden. Momenteel wordt er getest met de bezorgdienst waarbij bestellingen binnen één uur gratis worden bezorgd binnen een afstand van 3-5 kilometer.

Daarnaast bespreken we Bo Ruidi Seed Industry, een toonaangevend biologisch veredelingsbedrijf dat recentelijk grote investeringen heeft ontvangen van onder andere e-commerce-gigant Alibaba.

Tot slot brengen we nieuws over Aalt Dijkhuizen, voormalig bestuursvoorzitter van de universiteit Wageningen, die onlangs is aangenomen als internationaal strategisch adviseur van de Dabeinong Group uit Beijing.

Tot slot, vergeet u niet te registeren voor het seminar “Zaken doen in China post-Covid: inzicht in productieketens en bescherming van IPR in de tuinbouw sector” op 6 april in Nootdorp.