Horti News: Investering in de bloemenindustrie in Kunming, bijdrage aan ontwikkeling van nationale moderne agroparken, Hong Kong Flower Show, "Agricultural Cloud Action", "Photovoltaic + Smart Agriculture", en blauwe bessenindustrie in Mashan County

In deze editie van de Horti News wederom een aantal interessante gebeurtenissen in de tuinbouw sector in China.

Zo hebben Kunming City en Siyang County beiden actief geïnvesteerd in de bloemenindustrie, wat heeft geleid tot een flinke groei van hun teeltgebieden.  

Ook een artikel over hoe het Ministerie van Landbouw en Plattelandsontwikkeling en het Ministerie van Financiën hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van nationale moderne agroparken.  

Daarnaast bespreken we de aankomende Hong Kong Flower Show, waarbij de hortensia een centrale rol spelt en enkele interessante updates over de vooruitgang van digitale landbouw in China en innovatieve projecten die bijdragen aan duurzame landbouwpraktijken.  

Pinduoduo, een toonaangevend e-commerceplatform in China, heeft onlangs de lancering van "Agricultural Cloud Action" aangekondigd, het project "Photovoltaic + Smart Agriculture" van Wanfeng Changneng Company trekt de aandacht vanwege hun baanbrekende technologieën.  

Ook delen we informatie over de uitbreiding van de blauwe bessenindustrie in Mashan County en de prachtige bloemenzee op het schiereiland van Lixin Lake Park in Shenzhen.  

Lees verder voor meer gedetailleerde informatie.